_MG_0015.jpg
WELKOM!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn fotografie website! Hier kun je alle informatie vinden over de soorten fotoshoots, tarieven en het nabestellen van wedstrijd foto's. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn kun je altijd even een contact formulier invullen of mij een bericht sturen via social media.

Op deze website kun je ook mijn portfolio vinden, hier zet ik een aantal van mijn favoriete shots zodat ik jullie een goed beeld kan geven van mijn stijl fotografie.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen op mijn Facebook en Instagram pagina!

_MG_6384.jpg

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Gemma van Veenendaal. Mijn werk zijn mijn twee grootste passies in één, namelijk dieren én fotografie. Sinds dat ik klein ben loop ik al rond bij de paarden. Wanneer ik ik mijn eerste camera kocht moest deze uiteraard mee naar de paarden. Door de jaren heen is het mijn grootste passie geworden. Het gevoel van het maken van een mooie foto is voor mij onbeschrijfelijk. Kijk vooral verder op mijn website om mijn werk te bekijken.

RECENTIES
_MG_1316.jpg

Lieve Gemma,
De belevenis van een fotoshoot was voor onze dochter al geweldig! Wat deed je dat leuk, rustig en met veel enthousiasme! En dan krijgen we nu het resultaat van die leuke dag te zien... echt kippenvel wat heb je zowel pony als dochter prachtig vastgelegd! We zijn er zo blij mee dank je wel! Nu nog de moeilijke keuze welke we gaan uitvergroten want er zijn te veel “posterfoto’s”. Zal moeten worden afgewisseld denk ik 🙈. Nogmaals dank je wel!!!

De paardenshoot met Gemma was fantastisch en voor ons een onvergetelijke herinnering. 

We hebben Gemma gevraagd om onze merrie voor de laatste keer vast te leggen. Gemma wist de foto’s te maken waarop ons plezier en kracht van en met ons paard ten volledig tot zijn recht komen. Ze heeft ons vastgelegd precies zoals we haar willen herinneren: de mooiste merrie! Gemma bedankt voor deze fijne avond en jouw foto’s zijn onvervangbaar, de mooiste herinnering die we kunnen wensen. 

We raden je echt aan iedereen aan.

Ellemijn 1.jpg